Tarieven van de Radioschool

De Radio Academy streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen een gedegen radio opleiding te kunnen laten volgen. Beter radio maken levert een mooier radio programma op. Vanaf nu is er in ons land een betaalbare radioschool.

De eerste officiŽle online radioschool biedt een volledige cursus aan. Deze complete radio opleiding wordt gevormd door twaalf modules, zodat onze cursisten gericht kunnen studeren en bovendien in hun eigen tempo. Niet alle modules zijn verplicht; je doet alleen die onderdelen, waar je interesse naar uit gaat. Bij de Radio Academy kun je terecht voor modules over Interviewen, Presenteren, Nieuwslezen, Vormgeving, Redactie, Reportage & Montage, Productie & Regie, Techniek, Locatie-uitzendingen, Muziek Samenstellen, Tekstschrijven en Stationmangement. Dus eentje voor iedere discipline.

De Radio Academy hanteert heldere, scherpe tarieven. Onze overheadkosten zijn niet heel hoog en dat vertaalt zich direct in de lage prijs van de modules.
Al onze modules kosten slechts Ä 97,-- per stuk. En doe je de complete opleiding? Dan krijg je dus twaalf modules, maar betaal je er slechts tien!

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op een door de cursist te bepalen moment een certificaat te behalen voor de tot dan toe genoten cursusdelen. Het examengeld daarvoor bedraagt Ä 117,-- per keer en is niet afhankelijk van de hoeveelheid genoten modules. Voor cursisten, die het examen aanvragen nadat ze alle twaalf modules hebben gevolgd, zijn er geen kosten aan het examen verbonden. Dat levert dus al een korting van ruim tien procent op!

Extra persoonlijke coaching kost Ä 38,-- per half uur, waarbij we echt niet op vijf minuten extra kijken. De meeste aanvullende oefeningen vallen overigens binnen die tijd, dus het is gemakkelijk uit te rekenen wat extra begeleiding je gaat kosten, ook al omdat de Radio Academy je dat per aanvraag altijd vooraf keurig aangeeft. Er zijn dus zeker geen vervelende verrassingen na afloop!

Neem voor het trainen of coachen van groepen mensen even contact op.Betalingswijze Radioschool Modules

Radio_Academy_Radio Prijzen inclusief BTW

Bij alle bedragen die hierboven vermeld zijn, is ook al 21% BTW inbegrepen. De Radio Academy werkt per module op basis van vooruitbetaling. Kortom: je bepaalt zelf je studietempo en een maand vrij kan gewoon. Kies op 't door jou gewenste moment de volgende module, betaal 'm en ga aan de slag. Er is op geen enkele wijze sprake van automatische afschrijving; jij bent de baas!

Radio_Academy_schaal Veilig betalen en snel starten

Net als de modules worden ook de extra begeleiding en de examens vooraf betaald. Cursisten, die de radio school geheel doorlopen, betalen na de twaalfde module geen examengeld. Bij de Radio Academy kun je met alle moderne betaalmethoden afrekenen. Na betaling van de gekozen module komt het materiaal enkele minuten later binnen. Je kunt direct beginnen!

Radioschool Modules Bestellen ?


Als je radioschool modules wilt bestellen, klik dan op de afbeelding hieronder om naar de bestelpagina te gaan.


Radio Academy_dashboard