CURSUS STATIONMANAGEMENT OP RADIOSCHOOL

Wil jij je bekwamen in de kunst van het leidinggeven aan radiomakers? En heb je dus inmiddels ook al eens gezocht naar een opleiding radiomanagement, een cursus stationsmanagement of een training voor managers van een radiostation? Of naar een boek over het runnen van een radiostation; waar je de juiste mensen vindt; hoe je een team bouwt; wat je (niet) moet doen bij het coachen van presentatoren en DJ's, etc. ? Stop dan maar met zoeken! Want vanaf nu is er eindelijk een kwalitatief zeer goede en daarnaast uiterst betaalbare cursus stationmanagement voor iedere leidinggevende bij de radio. Hij is gewoon hier te volgen bij de Radio Academy, de eerste officiŽle online radioschool van ons land.


Hoe bepaal je nu in welke markt jij je wilt onderscheiden en voor welke doelgroep? Welk type mensen wil jij in jouw team? Hoe vind je die, hoe motiveer je hen en hoe haal je het beste uit ze naar boven? Wat komt er kijken bij het aansturen van creatieve, eigenwijze DJ's en presentatoren? Je leest tien belangrijke vaardigheden om betere samenwerking te bewerkstelligen; veel motivatietips en demotivatiemijders; tien tips voor non-verbale communicatie; gouden tips om zowel feedback te geven als feedback te ontvangen; tientallen suggesties voor goede airchecking-gesprekken en de dertig vragen die je daarin zou kunnen stellen, etc.


Kom er achter hoe je een burn out voorkomt en hoe je het beste kunt netwerken. En op welke manieren is er geld te verdienen met radio? Hoe maak je van een radiostation een merk? Wat moet je doen en laten om het bij de doelgroep bekend en geliefd te maken en tegelijkertijd de concurrenten voor te blijven? Welke promotiemethoden gebruik je en hoe kun je die dan voor zo weinig mogelijk geld inzetten? Wat kan bartering voor je doen? Welke kostenposten krijg je voor je kiezen bij een internetstation? En hoe stel je eigenlijk een businessplan op?


De hedendaagse manager van een radiostation moet van vele markten thuis zijn. We geven zes basisprincipes bij de inzet van marketing. Je leest tien voorwaarden voor het maken van goede radiocommercials. Maar er moet natuurlijk ook geld verdiend worden. Hoe maak je van prospects klanten en met welke dertig verkooptips kun je vervolgens aan die klanten (blijven) verkopen? We gaan dus ook in op editiestelsels van grensoverschrijdende radiostations. Hoe zet je een goede klachtenafhandeling op? Lever prima after sales in twaalf stappen.


In deze module gaan we in op alle relevante facetten van radiostation management. Voor (aspirant) managers, zenderbazen en eindredacteuren waarschijnlijk bijzonder leerzaam; voor medewerkers ongetwijfeld bijzonder verhelderend, aangezien de stof kan bijdragen aan het begrijpen van (impopulaire) beslissingen, die door het management genomen (kunnen) worden. Dit is de meest uitgebreide module uit onze complete radio opleiding. En dat is niet voor niets. Er valt namelijk veel te leren. We wijden je helemaal in bij de Radio Academy; alles op het gebied van leiding geven op een radiostation leer je bij de eerste officiŽle online radio school van ons land.


Deze module van de radio opleiding behandelt alle aspecten van het leidinggeven aan creatieve mensen, die radioprogramma's maken. Maar het hele pakket komt aan bod. Zowel op het gebied van marketing, positionering, verkoop, programmeren als teambuilding en coaching. Vanaf nu heeft het voeren van het management op de radio geen geheimen meer voor je en zet je ieder radiostation naar je hand. Stationmanagement gaat je straks veel gemakkelijker af dankzij de online radioschool waar je deze module kunt volgen: de Radio Academy.


Wil je gebruik maken van de unieke mogelijkheid om je kwaliteiten als stationmanager te verbeteren? Klik dan nu op de afbeelding 'Stationmanagement' hieronder en begin over enkele minuten al met studeren. Een cursus bestellen gaat bij deze online radio school namelijk heel gemakkelijk: je betaalt via iDeal snel, eenvoudig en natuurlijk veilig. Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje. Succes alvast en natuurlijk heel veel plezier!


Radio_Academy_Stationmanagement


Radio Academy
Module: Stationmanagement
Aantal pagina's: 161

Prijs: Ä 97,-

Inclusief oefeningen
Inclusief coaching

KLIK OP DE AFBEELDING
LINKS OM TE BESTELLEN
Betaal veilig via iDeal