CURSUS VOOR PRODUCER EN REGISSEUR OP RADIOSCHOOL

Wil jij je bekwamen in de kunst van het produceren en/of regisseren voor radio? En heb je dus inmiddels ook al eens gezocht naar een opleiding radioproducer dan wel radioregisseur of een handig boek om te leren hoe jij je beter kunt bekwamen in die aspecten van het maken van radio? Stop dan maar met zoeken! Want vanaf nu is er eindelijk een kwalitatief zeer goede en daarnaast uiterst betaalbare cursus productie en regie voor iedere producer en/of regisseur op de radio. Hij is gewoon hier te volgen bij de Radio Academy, de eerste officiŽle online radioschool van ons land.


Het bedenken van ideeŽn voor (onderdelen van) radioprogramma's is ťťn; uitvoeren ervan is twee. Onmisbaar voor het resultaat is de producer; hij kan met eigen inbreng komen, maar hij is vooral belangrijk vanwege zijn vermogen om uit te diepen, op te hogen, te verbreden of juist te versmallen. Hij maakt van leuke invallen uitstekende radio en kan originele gedachten uitwerken tot geniale radio. Zijn telefoonboekje is bepaald indrukwekkend, net als zijn inzet en zijn drang om er iedere keer weer voor te zorgen, dat de presentator/DJ van dienst maximaal kan excelleren op de radio.


De producer houdt overzicht. Vooraf, bij de invulling van het programma. En, als hij er een regisserende taak bij heeft, ook wanneer de uitzending loopt. Want niet altijd zijn de producer en de regisseur namelijk verschillende mensen. Hun werkzaamheden kunnen overlappen en dan ligt een combinatiefunctie voor de hand, zeker in tijden van voortgaande efficiency en kostenbesparing. Wat voor essentiŽle eigenschappen moet je hebben om een radioproducer te kunnen zijn? Kun je ze ontwikkelen en hoe doe je dat dan? En welke eisen worden er gesteld aan een radioregisseur? Welke verschillende typen heb je daarin zoal en wanneer worden die ingezet? Verschillende soorten uitzendingen vereisen namelijk hun eigen typische aansturing en daarvoor zijn dus ook weer specifieke, bijpassende roergangers nodig.


Wat doe je als radioproducer precies? Hoe produceer je de juiste gasten voor ieder type programma? Aan welke tien eisen moeten die mensen dan voldoen? Waar haal je de echt interessante BN'ers vandaan? En hoe kom je snel in contact met geschikte onbekende Nederlanders? Hoe strik je die vervolgens? Hoe ziet jouw adressenbestand eruit? Welke soorten bellers wil je graag in de uitzending krijgen? Hoe kun je er voor zorgen dat die ook gaan reageren? En van welke tien soorten bellers moet je daarnaast zo snel mogelijk af zien te komen? Hoe instrueer je de wachtende bellers en hoe de presentator? EfficiŽnt werken, hoe doe je dat? Hoe zet je eigenlijk een draaiboek op? En wat komt er in de bijlagen? Wat gebeurt er in de voorbereiding van het radioprogramma en wat na afloop? Je leest in deze module talloze nuttige tips en trucs voor een soepel lopend radioprogramma. We wijden je helemaal in bij de Radio Academy; alles op het gebied van radioproductie en radioregie leer je bij de eerste officiŽle online radio school van ons land.


Deze module van de radio opleiding behandelt alle aspecten van het voorbereiden, het produceren van programma's en ze daarna leiden, regisseren op de radio. Zowel op nieuws-/actualiteitengebied als in de entertainende categorie. Vanaf nu heeft het produceren en regisseren op de radio geen geheimen meer voor je en zet je ieder programma naar je hand. Productie en Regie gaat je straks veel gemakkelijker af dankzij de online radioschool waar je deze module kunt volgen: de Radio Academy. Wil je gebruik maken van de unieke mogelijkheid om je kwaliteiten als radioproducer en/of radioregisseur te verbeteren? Klik dan nu op de afbeelding 'Productie & Regie' hieronder en begin over enkele minuten al met studeren. Een cursus bestellen gaat bij deze online radio school namelijk heel gemakkelijk: je betaalt via iDeal snel, eenvoudig en natuurlijk veilig. Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje. Succes en heel veel plezier!


Radio_Academy_Productie_Regie


Radio Academy
Module: Productie & Regie
Aantal pagina's: 117

Prijs: Ä 97,-

Inclusief oefeningen
Inclusief coaching

KLIK OP DE AFBEELDING
LINKS OM TE BESTELLEN
Betaal veilig via iDeal