radio-academy-interviewen

INTERVIEWER VIA CURSUS INTERVIEWEN OP DE RADIOSCHOOL

Wil jij je bekwamen in de kunst van het interviewen? En heb je inmiddels ook al eens gezocht naar een opleiding interviewer of een handig boek waarmee je leert hoe je kunt interviewen of jezelf kunt bekwamen in het voeren van een vraaggesprek op de radio? Stop maar met zoeken! Vanaf nu is er een kwalitatief zeer goede en daarnaast uiterst betaalbare cursus interviewen. Hij is te volgen bij de Radio Academy, de eerste officiŽle online radioschool.


Op de meeste radiozenders komen bij tijd en wijle gesprekken voor. Sommige van die interviews zijn slechts kort en dienen alleen als opmaat naar en verduidelijking bij het laten horen van muziek van de betreffende gast(en). Maar vooral de zenders, die zich meer met gesproken woord profileren, kunnen niet zonder kwalitatief goede interviews. Maar hoe maak je die? Met welke vragen doe je dat? Hoe bereid je je voor? Welke gasten selecteer je (niet)? Wat voor nazorg moet je verlenen? Wat is het verschil tussen een live gesprek en een opgenomen interview en waar moet je dan allemaal om denken? Hoe laat je je gast doorpraten en hoe juist niet? Heel veel aspecten van het interviewen hoor je (gelukkig) niet, maar pas je wel degelijk toe. In deze module leer je hoe je van ieder interview een kwalitatief goed en vooral prettig beluisterbaar gesprek kunt maken. Het belangrijkste dat je moet doen, is niet interviewen, maar goed luisteren! We laten je zien hoe je dat kunt oefenen en dus vooral: verbeteren.


Wat zijn de tips en trucs die er voor zorgen dat je luisteraar niet wegloopt en je gesprekspartner je steeds meer relevante dingen vertelt? Waar liggen de grenzen van de ethiek? Wat voor soort interviews heb je en uit welke vragen kun je allemaal kiezen? Hoe wissel je die af? Een boeiend interview houdt immers zowel je luisteraars als je gasten geprikkeld. En om meteen 'n misverstand uit de weg te ruimen: een goed interview is nooit te lang! In deze module 'Interviewen' belichten we alle aspecten van het vraaggesprek op de radio. En je krijgt bovendien de kans om zelf uitgebreid in praktijk te brengen wat je geleerd hebt. Interviewen leer je namelijk vooral door het veel te doen, kritisch te (laten) luisteren, anders te doen, anders te luisteren en weer opnieuw te doen. Je kunt beter interviewen via de Radio Academy; het voeren van een goed radiovraaggesprek leer je bij de eerste officiŽle online radio school.


Vanaf nu heeft interviewen geen geheimen meer voor je en zet je ieder interview naar je hand. Interviewen gaat je straks een stuk gemakkelijker af dankzij de online radioschool waar je de module volgt: de Radio Academy.


Wil je gebruik maken van deze unieke mogelijkheid om je kwaliteiten als interviewer te verbeteren? Klik dan op de afbeelding 'Interviewen' hieronder en begin over enkele minuten al met interviewen. Bestellen gaat bij deze online radio school namelijk heel gemakkelijk: je betaalt via iDeal snel, eenvoudig en natuurlijk veilig. Succes en veel plezier!


Radio_Academy_Interviewen  width=


Radio Academy
Module: Interviewen
Aantal pagina's: 105

Prijs: Ä 97,-

Inclusief oefeningen
Inclusief coaching

KLIK OP DE AFBEELDING
LINKS OM TE BESTELLEN
Betaal veilig via iDeal