Radioschool Modules: Vormgeving

De radio opleiding van de Radio Academy is uniek in Nederland: niet eerder bestond er een open radioschool, die ook nog eens betaalbaar is! Iedereen die gek is van radio maken en wil leren hoe hij of zij beter kan worden in het maken van een radio programma is van harte welkom op de officiŽle online radio school van Nederland. Wat leer je in de module Vormgeving?

Herkenning en identiteit zijn de sleutelwoorden bij radiovormgeving. We kijken naar alle componenten en varianten en we zetten de richtlijnen voor het goed gebruiken van radiovormgeving op een rijtje. Wat zijn de eisen waaraan moderne vormgeving moet voldoen, hoe wordt het gemaakt en hoe kun je je eigen jingles, ID's, sweepers en stagers in elkaar zetten? Wat is het nut van zgn. libraries en hoe gebruik je ze? Wat laat je een stationsstem inspreken en wat juist niet? Hoe creŽer je pakkende promo's? Je krijgt veel praktische tips om te verleiden met geluid; goede vormgeving kan de verbeeldingskracht van radio immers enorm versterken. We wijden je in bij de Radio Academy; alles over radiovormgeving leer je hier bij de eerste officiŽle online radio school.

Voor een uitgebreidere beschrijving en de mogelijkheid om deze module direct veilig en snel te bestellen, ga je naar onze aparte pagina Vormgeving

Alle twaalf Modules van de Radio school

De complete radio school van de Radio Academy bestaat uit twaalf modules. Zie ook de alfabetische opsomming hiernaast. We adviseren je om die twaalf onderdelen allemaal door te lopen, maar het is uiteraard niet verplicht. Wanneer je je alleen (verder) wilt bekwamen op specifieke deelgebieden, is dat mogelijk. In dat geval laat je de rest van de radio opleiding gewoon voor wat het is.

Daarnaast pas je de aanschaf van de gewenste modules eenvoudig aan je eigen tempo aan. Tussentijdse pauzes zijn dus te allen tijde mogelijk. Deze radioschool kent namelijk geen klassen. Dankzij onze modulaire aanpak kun je de Radio Academy flexibel doorlopen. Kortom: modern, eigentijds onderwijs met ouderwetse kwaliteit.

Vraag hieronder vrijblijvend de radioschool inleiding aan!

vraag radioschool synopsis GRATIS en vrijblijvend aan

Radio Academy DJWanneer je interesse hebt om de radio opleiding (gedeeltelijk) te volgen, vraag je GRATIS de synopsis aan. Daarin staan de diverse radioschool modules uitvoerig beschreven. Aanvragen verplicht je overigens tot niets.

We hebben alleen je naam en emailadres nodig. Omdat we bij de radio school echt een enorme hekel aan spam hebben, geven we jouw gegevens NOOIT aan anderen!