Radioschool Modules: Radiotechniek

De radio opleiding van de Radio Academy is uniek in Nederland: niet eerder bestond er een open radioschool, die ook nog eens betaalbaar is! Iedereen die gek is van radio maken en wil leren hoe hij of zij beter kan worden in het maken van een radio programma is van harte welkom op de officiŽle online radio school van Nederland. Wat leer je in de module Techniek bij Radio?

Een radiomaker is geen technicus, maar het scheelt wel als je begrijpt wat er allemaal gebeurt na de mengtafel. En ook ervoor is er al veel te ontdekken. Maak jij optimaal gebruik van de aanwezige apparatuur? Microfoontechniek, correct gebruik van telefoonlijnen en natuurlijk goed schuiven zijn essentieel. Processing is heel erg handig, maar als die uitvalt, moet het ook nog klinken. Je programma vaart geven betekent niet dat alles snel achter en over elkaar heen moet; ook zonder intro's volpraten en nieuwsberichten wegschieten kun je je radio programma de snelheid geven die het verdient. In deze module essentiŽle tips en trucs over techniek. We wijden je in bij de Radio Academy; alles over radiotechniek leer je bij de eerste officiŽle online radio school.

Voor een uitgebreidere beschrijving en de mogelijkheid om deze module direct veilig en snel te bestellen, ga je naar onze aparte pagina Techniek

Alle twaalf Modules van de Radio school

De complete radio school van de Radio Academy bestaat uit twaalf modules. Zie ook de alfabetische opsomming hiernaast. We adviseren je om die twaalf onderdelen allemaal door te lopen, maar het is uiteraard niet verplicht. Wanneer je je alleen (verder) wilt bekwamen op specifieke deelgebieden, is dat mogelijk. In dat geval laat je de rest van de radio opleiding gewoon voor wat het is.

Daarnaast pas je de aanschaf van de gewenste modules eenvoudig aan je eigen tempo aan. Tussentijdse pauzes zijn dus te allen tijde mogelijk. Deze radioschool kent namelijk geen klassen. Dankzij onze modulaire aanpak kun je de Radio Academy flexibel doorlopen. Kortom: modern, eigentijds onderwijs met ouderwetse kwaliteit.

Vraag hieronder vrijblijvend de radioschool inleiding aan!

vraag radioschool synopsis GRATIS en vrijblijvend aan

Radio Academy DJWanneer je interesse hebt om de radio opleiding (gedeeltelijk) te volgen, vraag je GRATIS de synopsis aan. Daarin staan de diverse radioschool modules uitvoerig beschreven. Aanvragen verplicht je overigens tot niets.

We hebben alleen je naam en emailadres nodig. Omdat we bij de radio school echt een enorme hekel aan spam hebben, geven we jouw gegevens NOOIT aan anderen!