Radioschool: Reportage & Montage

De radio opleiding van de Radio Academy is uniek in Nederland: niet eerder bestond er een open radioschool, die ook nog eens betaalbaar is! Iedereen die gek is van radio maken en wil leren hoe hij of zij beter kan worden in het maken van een radio programma is van harte welkom op de officiŽle online radio school van Nederland. Wat leer je in de module Reportage & Montage?

Bij een live verslag is verstaanbaarheid ineens een aandachtspunt. Teveel achtergrondgeluiden bemoeilijken ook de eventuele montage. Hoe houd je je reportage levendig en beluisterbaar? Voor welke vorm kies je? Wat zijn de valkuilen en problemen waar je mee te maken kunt krijgen? Hoe selecteer je de bruikbare stukken en hoe kun je bij het monteren fouten verdoezelen? Wat voor extra opnamen moet je altijd maken als je in het veld werkt? Wat is de beste microfoontechniek? Heel veel tips en bruikbare adviezen om beslagen ten ijs op stap te gaan en bij thuiskomst in de montageruimte niet onnodig veel te laten sneuvelen. We wijden je in bij de Radio Academy; alles over reportage en montage leer je bij de eerste officiŽle online radio school.Alle twaalf Modules van de Radio school

De complete radio school van de Radio Academy bestaat uit twaalf modules. Zie ook de alfabetische opsomming hiernaast. We adviseren je om die twaalf onderdelen allemaal door te lopen, maar het is uiteraard niet verplicht. Wanneer je je alleen (verder) wilt bekwamen op specifieke deelgebieden, is dat mogelijk. In dat geval laat je de rest van de radio opleiding gewoon voor wat het is.

Daarnaast pas je de aanschaf van de gewenste modules eenvoudig aan je eigen tempo aan. Tussentijdse pauzes zijn dus te allen tijde mogelijk. Deze radioschool kent namelijk geen klassen. Dankzij onze modulaire aanpak kun je de Radio Academy flexibel doorlopen. Kortom: modern, eigentijds onderwijs met ouderwetse kwaliteit.

Vraag hieronder vrijblijvend de radioschool inleiding aan!

vraag radioschool synopsis GRATIS en vrijblijvend aan

Radio Academy DJWanneer je interesse hebt om de radio opleiding (gedeeltelijk) te volgen, vraag je GRATIS de synopsis aan. Daarin staan de diverse radioschool modules uitvoerig beschreven. Aanvragen verplicht je overigens tot niets.

We hebben alleen je naam en emailadres nodig. Omdat we bij de radio school echt een enorme hekel aan spam hebben, geven we jouw gegevens NOOIT aan anderen!