Radioschool: Productie en Regie

De radio opleiding van de Radio Academy is uniek in Nederland: niet eerder bestond er een open radioschool, die ook nog eens betaalbaar is! Iedereen die gek is van radio maken en wil leren hoe hij of zij beter kan worden in het maken van een radio programma is van harte welkom op de officiŽle online radio school van Nederland. Wat leer je in de module Productie & Regie?

De basis van een goed programma: wat stoppen we erin en hoe klinkt dat dan straks? Twee personen zijn in dat proces zeer belangrijk: de producer en regisseur. Soms uitgesplitst in, dan wel gecombineerd met samensteller of eindredacteur. Vooral bekend van live knopen doorhakken. Wat doen die producer en regisseur (m/v) nou precies en hoe zorgen zij ervoor dat de presentator optimaal bediend wordt om te kunnen excelleren? Wat voor eigenschappen moeten die mensen meebrengen en welke vooral (niet) ontwikkelen? Via een aantal oefeningen met fictieve programma's raak je wegwijs in het land der regelneven. We wijden je in bij de Radio Academy; alles over productie en regie leer je bij de eerste officiŽle online radio school.

Kijk voor een uitgebreidere beschrijving en de mogelijkheid om deze module direct veilig en snel te bestellen op onze aparte pagina Productie & Regie

Alle twaalf Modules van de Radio school

De complete radio school van de Radio Academy bestaat uit twaalf modules. Zie ook de alfabetische opsomming hiernaast. We adviseren je om die twaalf onderdelen allemaal door te lopen, maar het is uiteraard niet verplicht. Wanneer je je alleen (verder) wilt bekwamen op specifieke deelgebieden, is dat mogelijk. In dat geval laat je de rest van de radio opleiding gewoon voor wat het is.

Daarnaast pas je de aanschaf van de gewenste modules eenvoudig aan je eigen tempo aan. Tussentijdse pauzes zijn dus te allen tijde mogelijk. Deze radioschool kent namelijk geen klassen. Dankzij onze modulaire aanpak kun je de Radio Academy flexibel doorlopen. Kortom: modern, eigentijds onderwijs met ouderwetse kwaliteit.

Vraag hieronder vrijblijvend de radioschool inleiding aan!

vraag radioschool synopsis GRATIS en vrijblijvend aan

Radio Academy DJWanneer je interesse hebt om de radio opleiding (gedeeltelijk) te volgen, vraag je GRATIS de synopsis aan. Daarin staan de diverse radioschool modules uitvoerig beschreven. Aanvragen verplicht je overigens tot niets.

We hebben alleen je naam en emailadres nodig. Omdat we bij de radio school echt een enorme hekel aan spam hebben, geven we jouw gegevens NOOIT aan anderen!