Radioschool modules : Presenteren

De radio opleiding van de Radio Academy is uniek in Nederland: niet eerder bestond er een open radioschool, die ook nog eens betaalbaar is! Iedereen die gek is van radio maken en wil leren hoe hij of zij beter kan worden in het maken van een radio programma is van harte welkom op de officiŽle online radio school van Nederland. Wat leer je in de module Presenteren?

Natuurlijk welke kwaliteiten je moet hebben om een succesvolle presentator of radio DJ te worden. Wat zijn de do's en don'ts voor de man/vrouw achter de microfoon? Hoe bouw je een band op met je luisteraar? Relevant zijn, wat is het geheim? Wat is 'personality radio' en wanneer zitten we daar (niet) op te wachten? Op welke manier verover je een vaste plek in de dagindeling van je toehoorder? En hoe snel gaat dat? We zoeken jouw sterke punten op om die vervolgens uit te bouwen. Want jezelf zijn is essentieel. Jezelf kritisch blijven beoordelen ook. Veel vlieguren maken en die vervolgens ook onbevangen analyseren om ervan te leren. Ja, ook een DJ opleiding bij de Radio Academy; alles over radiopresentatie leer je bij de eerste officiŽle online radio school.

Voor een uitgebreidere beschrijving en de mogelijkheid om deze module direct veilig en snel te bestellen, ga je naar onze aparte pagina Presenteren

Alle twaalf Modules van de Radio school

De complete radio school van de Radio Academy bestaat uit twaalf modules. Zie ook de alfabetische opsomming hiernaast. We adviseren je om die twaalf onderdelen allemaal door te lopen, maar het is uiteraard niet verplicht. Wanneer je je alleen (verder) wilt bekwamen op specifieke deelgebieden, is dat mogelijk. In dat geval laat je de rest van de radio opleiding gewoon voor wat het is.

Daarnaast pas je de aanschaf van de gewenste modules eenvoudig aan je eigen tempo aan. Tussentijdse pauzes zijn dus te allen tijde mogelijk. Deze radioschool kent namelijk geen klassen. Dankzij onze modulaire aanpak kun je de Radio Academy flexibel doorlopen. Kortom: modern, eigentijds onderwijs met ouderwetse kwaliteit.

Vraag hieronder vrijblijvend de radioschool inleiding aan!

vraag radioschool synopsis GRATIS en vrijblijvend aan

Radio Academy DJWanneer je interesse hebt om de radio opleiding (gedeeltelijk) te volgen, vraag je GRATIS de synopsis aan. Daarin staan de diverse radioschool modules uitvoerig beschreven. Aanvragen verplicht je overigens tot niets.

We hebben alleen je naam en emailadres nodig. Omdat we bij de radio school echt een enorme hekel aan spam hebben, geven we jouw gegevens NOOIT aan anderen!