Radioschool: locatie-uitzendingen

De radio opleiding van de Radio Academy is uniek in Nederland: niet eerder bestond er een open radioschool, die ook nog eens betaalbaar is! Iedereen die gek is van radio maken en wil leren hoe hij of zij beter kan worden in het maken van een radio programma is van harte welkom op de officiŽle online radio school van Nederland. Wat leer je in de module Locatie-uitzendingen?

Een willekeurige locatie-uitzending kent nogal wat valkuilen; zelfs bij landelijke zenders gaan er soms simpele dingen mis. Goede voorbereiding is uiteraard het halve werk, maar vergeet ook niet om ter plekke adequaat te reageren op ongeplande zaken. Want ťťn ding is zeker: er zijn altijd onzekerheden buitenshuis. Hoe houd je het spannend voor je publiek ter plekke en hoe blijft het tegelijkertijd ook interessant voor de luisteraar, die het eigenlijk helemaal niets interesseert waar vandaan je uitzendt? Kortom, wat kun je wel en wat moet je vooral niet doen om zo'n uitzending buitenshuis tot een succes te maken? We wijden je helemaal in bij de Radio Academy; alles over locatie-uitzendingen leer je bij de eerste officiŽle online radio school van ons land.



Alle twaalf Modules van de Radio school

De complete radio school van de Radio Academy bestaat uit twaalf modules. Zie ook de alfabetische opsomming hiernaast. We adviseren je om die twaalf onderdelen allemaal door te lopen, maar het is uiteraard niet verplicht. Wanneer je je alleen (verder) wilt bekwamen op specifieke deelgebieden, is dat mogelijk. In dat geval laat je de rest van de radio opleiding gewoon voor wat het is.

Daarnaast pas je de aanschaf van de gewenste modules eenvoudig aan je eigen tempo aan. Tussentijdse pauzes zijn dus te allen tijde mogelijk. Deze radioschool kent namelijk geen klassen. Dankzij onze modulaire aanpak kun je de Radio Academy flexibel doorlopen. Kortom: modern, eigentijds onderwijs met ouderwetse kwaliteit.

Vraag hieronder vrijblijvend de radioschool inleiding aan!

vraag radioschool synopsis GRATIS en vrijblijvend aan

Radio Academy DJWanneer je interesse hebt om de radio opleiding (gedeeltelijk) te volgen, vraag je GRATIS de synopsis aan. Daarin staan de diverse radioschool modules uitvoerig beschreven. Aanvragen verplicht je overigens tot niets.

We hebben alleen je naam en emailadres nodig. Omdat we bij de radio school echt een enorme hekel aan spam hebben, geven we jouw gegevens NOOIT aan anderen!