Radioschool modules : Interviewen

De radio opleiding van de Radio Academy is uniek in Nederland: niet eerder bestond er een open radioschool, die ook nog eens betaalbaar is! Iedereen die gek is van radio maken en wil leren hoe hij of zij beter kan worden in het maken van een radio programma is van harte welkom op de officiŽle online radio school van Nederland. Wat leer je in de module Interviewen?

Hoe je van ieder interview een kwalitatief goed en vooral prettig beluisterbaar interview kunt maken. Het belangrijkste dat je moet doen, is niet interviewen, maar goed luisteren! We leren je hoe je dat goed kunt oefenen en dus verbeteren. Wat zijn de tips en trucs die er voor zorgen dat je luisteraar niet wegloopt en je gesprekspartner je steeds meer relevante dingen vertelt? Wat voor soort vragen kun je allemaal stellen en wanneer kies je (juist niet) voor welk type vraag? Een boeiend interview houdt immers zowel je luisteraar als je gast geprikkeld en is dus nooit te lang. We wijden je helemaal in bij de Radio Academy; interviewen leer je bij de eerste officiŽle online radio school.

Voor een uitgebreidere beschrijving en de mogelijkheid om deze module direct veilig en snel te bestellen, ga je naar onze aparte pagina Interviewen

Alle twaalf Modules van de Radio school

De complete radio school van de Radio Academy bestaat uit twaalf modules. Zie ook de alfabetische opsomming hiernaast. We adviseren je om die twaalf onderdelen allemaal door te lopen, maar het is uiteraard niet verplicht. Wanneer je je alleen (verder) wilt bekwamen op specifieke deelgebieden, is dat mogelijk. In dat geval laat je de rest van de radio opleiding gewoon voor wat het is.

Daarnaast pas je de aanschaf van de gewenste modules eenvoudig aan je eigen tempo aan. Tussentijdse pauzes zijn dus te allen tijde mogelijk. Deze radioschool kent namelijk geen klassen. Dankzij onze modulaire aanpak kun je de Radio Academy flexibel doorlopen. Kortom: modern, eigentijds onderwijs met ouderwetse kwaliteit.

Vraag hieronder vrijblijvend de radioschool inleiding aan!

vraag radioschool synopsis GRATIS en vrijblijvend aan

Radio Academy DJWanneer je interesse hebt om de radio opleiding (gedeeltelijk) te volgen, vraag je GRATIS de synopsis aan. Daarin staan de diverse radioschool modules uitvoerig beschreven. Aanvragen verplicht je overigens tot niets.

We hebben alleen je naam en emailadres nodig. Omdat we bij de radio school echt een enorme hekel aan spam hebben, geven we jouw gegevens NOOIT aan anderen!