Cursus op de Radioschool

De opleiding van de Radio Academy is uniek in Nederland: nooit eerder kon je ergens terecht voor een open radio opleiding, die ook nog eens betaalbaar blijkt te zijn! Bij ons geen verplicht omroeplidmaatschap, geen inloting, geen leeftijdseisen.... iedereen die gek is van radio maken en wil leren hoe hij of zij beter kan worden in 't maken van een radio programma is van harte welkom!

Via de Radio Academy krijg je geen les op een tastbare radioschool, want we doceren op een moderne manier: via internet. Er staan twaalf modules voor onze cursisten klaar, die al dan niet kunnen worden afgenomen. Maar die volledige cursus van twaalf modules is niet verplicht, wel aan te raden. Je bepaalt echter zelf welke onderdelen je tot je wilt nemen. Als cursist studeer je bovendien in je eigen tempo en wanneer je persoonlijke coaching wilt bij een specifieke module, is dat mogelijk. We maken daarvoor een afspraak op een tijdstip waarop het jou schikt. En dat kan dus ook 's avonds om half elf zijn...

Reistijden kennen we niet, want de eerste officiŽle online radioschool maakt gebruik van Skype, zodat we elkaar kosteloos maar wel kraakhelder kunnen volgen. Je bent live verbonden met onze studio, waarin je verrichtingen direct kunnen worden geanalyseerd. Voorbeelden worden snel ingestart en nuttige tips kun je ter plekke toepassen. Lees er meer over op de pagina coaching.Modules van de Radio opleiding

De complete cursus van de Radio Academy bestaat uit twaalf modules voor evenzoveel maanden. Zie ook de alfabetische opsomming hiernaast. We adviseren je om die twaalf onderdelen allemaal door te lopen, maar het is uiteraard niet verplicht. Wanneer je je alleen (verder) wilt bekwamen op specifieke deelgebieden, is dat mogelijk. In dat geval laat je de rest gewoon voor wat het is.

Daarnaast pas je de aanschaf van de gewenste modules eenvoudig aan je eigen tempo aan. Tussentijdse pauzes zijn dus te allen tijde mogelijk. Deze radioschool kent namelijk geen klassen. Dankzij onze modulaire aanpak kun je de Radio Academy flexibel doorlopen. Kortom: modern, eigentijds onderwijs met ouderwetse kwaliteit.

Vraag hieronder nu geheel vrijblijvend de inleiding aan!

radioschool synopsis GRATIS en zonder verplichting

Radio Academy DJWanneer je interesse hebt om de radio opleiding (gedeeltelijk) te volgen, vraag je GRATIS de synopsis aan. Daarin staan de diverse radioschool modules uitvoerig beschreven. Aanvragen verplicht je overigens tot niets.

Meer dan je naam en emailadres hebben we niet nodig.
En aangezien we net zo'n hekel aan spam hebben als jij, zullen we je gegevens NOOIT aan anderen doorgeven!